<3

för tre år sedan började jag på en skola, som jag ville börja om på nytt på! där träffade jag första tjejen till höger på kortet, vi fann varandra efter en dag och sen dess har ingen kunnat skilja på oss och så ska det förbli sen svetsades vi ihop med julia och alexandra!
sen den första veckan på John Bauer, har jag känt, fy fan vad bra det här kommer bli. och bra har det varit men nu är vi här, då vi bara har en termin kvar på skolan och sen skiljs våra vägar åt, och jag bedjar över att få gå några år till för jag vill inte skiljas från er. ni får mig att skratta även om jag mår sämst i hela världen och vill lägga mig i en grav och gråta mig till sömns, då får ni mig och skratta vem skulle få det?
vi är ett fantastiskt team, för vem trodde på att vi skulle klara ett uf år ihop?
NI ÄR BÄST, OCH JAG VILL ATT NI SKA VETA ATT UTAN ER HADE JAG NOG INTE VELAT VARA KVAR NÅGONSTANS I VISSA LÄGEN!

I wish you a merry christmas! 🎅

Kära vänner, jag har nu varit jullov i tre dagar och idag får man öppna den sista luckan i julkalendern och kolla på det sista avsnittet :)
Men i vår familj delade vi ut alla julklappar igår då vi delas upp på olika håll vi och vår syster! Som för övrigt rullade in på garageuppfarten i torsdags kväll :) världens bästa är hon :)

Nu vid halv tio åker vi ner till farmor och farfar för frukost då vi inte kommer träffa de under julhelgen :) och sedan framåt två tiden tar vi packet med oss upp till moster med familj och stannar där långt in på natten :) och imorgon är det mellandagsrean och syster åker mot Halmstad!
Detta var något av det som damp ner i min julhög :)

Men god jul på er alla!
/ juliaklara


we made it through storms, we made it through rain, it's been a long way and now i'm here!

varför inte sätta sig och plugga röven av sig, hej ig på redovisningen! saknar storasyster lite idag, hade varit skönt att ha henne hemma och få lite hjälp utav! men vart är hon när man behöver henne, inte här! men om 10 dagar är hon hemma, världens bästa. det ska firas jul och jag ska njuta av varje sekund, och njuta av de sista dagarna med magen, för snart är det inte en mage det är världens finaste skatt. moster ska lära dig allt jag kan, du ska bli bäst! :) åh, vad jag längtar! nehe, över till powerpointen! /juliaklara

and when the broken hearted people living in the world agree, there will be an answer, let it be.

Här sitter jag och är nostalgisk. för att få lite julkänsla då mamma har satt upp alla tomtar, drog jag fram de gamla lucia låtarna och började sjunga på mina gamla solon från nionde klass. tänk vad man kan sakna bikupan ibland, särskilt klassen och kören! tänk att få göra det man tyckte och tycker om mest, att få sjunga en gång i veckan i ett helt år, hade inte tackat nej till att få göra det nu, då hade jag fått göra allt jag tycker om, både klippa och sjunga :) när jag hade sjungt igenom nästan hela lucia bunten, tog jag fram både vårkonserten och öppet hus låtarna, fan vad det här är mysigt och kul! imorgon är det brudredovisning och på tisdag religion redovisning, dags att ta tummen ur röven och i alla fall göra klart religionen! :D /juliaklara

Ja må hon leva!

Att ha sin bästa vän 13 timmar bort tär på mina krafter kan jag säga, jag vill springa in till henne varje dag och berätta hur mycket hon betyder för mig, även om jag vet hur mycket det är! Särskilt en sådan här dag, då hon faktiskt fyller 19 år! Jag skulle vilja göra precis samma sak som hon gjorde nät jag fyllde år, men har inte så fula bilder på henne, men njut av bilden ni får :)
Fanny, du är en så fantastisk person, jag önskar alla en så bra vän som du är! Du vet precis vilka knappar du ska trycka på för att jag ska le igen, du vet vad jag behöver för att komma igång, du vet hur du ska få mig att säga ja! Den dagen du berättade för mig om även om du skulle kommit in i Kalmar så flyttar jag till Östersund fick du mig förkrossad, vad skulle jag nu göra för att klara mig i denna stora värld? Men jag visste att jag inte kunde göra något för att få dig stanna, för har du bestämt dig så har du det! Men vi kanske behövde komma ifrån varandra för att kunna förstå att saknad är bra?
Jag skulle göra allt för att ta mig upp till dig med en tårta och överraska dig som du gjorde, men jag är mitt uppe i körkortstagande, avslutning av kurser! Men nu är det inte långt kvar, om endast dagar och timmar anländer hon hem till smålandet och hem till mig! :)

Låt det bli sommaren 2011 igen, en sommar då jag mådde som bäst, tillsammans med dig!
Hoppas du har en grym dag världens bästa även om du bara står och fixar i lägenheten :)
Stora kramar hemifrån Småland skickar jag dig, tänk på att kommer du hem ännu lite snabbare så bjuder jag dig på en extra middag :)
Bäst är du <3


RSS 2.0