glad

HAPPY JULIETT!
är ganska överlycklig över att jag idag har suttit på min sista mattelektion för förhoppningsvis forever! :D gör den sista inlämningen och sen lämnar jag allt som har med matte att göra! fick sluta tidigt idag med, hade vikarie, blev färdig med uppgiften (:
ikväll firar jag matten med fredags mat, och imorgon är det helg vid kvart över elva ;D

it's just the way you are

skolan idag har faktiskt varit helt okej, har suttit och ritat skisser och strukturritningar på olika frisyrer med helt sjukt bra vänner (: när vi hade hunnit med det börjades det rullas lite permanent, och vad det är skönt att ha fått igång det!
under dagen har vi också hunnit med två massager och ett betygssnack med lien. jag fick höra att det syntes att självförtroendet var på god väg uppåt, att jag ska vara glad för att jag verkligen är vem jag är och för att jag har så många klasskompisar som tycker om mig och för att mina lärare tycker om mig för att jag är den jag är. jag brast ut i gråt och fick förklara mig. men lien var glad att jag hade gått från klarhet till klarhet!
kärlek till min klass!
åkte med mamma till willys och storhandlade och åkte hem och fick mat i magen, la mig framför oth. när jag hade kollat på tre avsnitt fick jag för mig att kolla på sofias änglar, men jag tror inte jag gör om det! verkar vara ett bra program, men att behöva gråta varje tisdagskväll för att man blir så rörd och tycker så synd om människorna är bara jobbigt för mig själv! :)
imorgon är det dags för afron igen, innebandy och ett box pass med härliga hgoif innebandy dam! på torsdag kommer jag åka till kosta och packa skivor med lite fina tjejer och några herrar och sen var det helt plötsligt helg ;)
/juliaklara

va ska man ta livet av sig för när man ändå inte får höra snacket efteråt

sitter i skolan och har gjort klart firman redovisningen, känns skönt att ha det avklarat :) i eftermiddag är det svenska redovisning, ett helvete!
idag är en dag då jag saknar salongen väldigt mycket, vill bara tillbaks och jobba lite med de nu!

ikväll är det innebandy, på onsdag är det afro, innebandy och på torsdag är det skivplockning i kosta. hoppas att få något gjort denna veckan (:
kramisar / juliaklara

awesome

kom hem runt 1 tiden igår, rätt så skönt att få komma hem i vetig tid :) gick till biblioteket och fick väldigt liten hjälp, gick hem igen. när mamma och pappa kom hem, var det jag som gick och la mig i någon timme. vaknade igen av en förvånad pappa som inte undrade om jag skulle gå upp, stressade ihop en sminkning och en liknande frisyr och tog cykeln till andra sidan hovmantorp och det gula huset på glasbruksgatan där fina tjejer redan befann sig, det var kramkalas (: vi satte oss till bords, åt god tacos och pratade en himla massa! snickersglassen kom fram, himla gott :D sedan var det sanning och konka, något som inte är min bästa vän vad gäller lekar, men fick hänga på ;) tog cykeln hem igen och somnade gott i sängen ;)
får tacka märta och matilda för detta jobb, nästa gång är det fika en söndag eftermiddag med favoriterna! har redan tänkt ut vad jag ska bjuda mina flickor på, så ni är hjärtligt välkomna flickor små ;D
tänkte ta tag i livet och försöka städa klart rummet innan fannsan rusar in (:
/juliaklara

det vackraste jag vet är att se dig när du sover.

har nu tränat hela veckan, med ett innebandypass i måndags, som till slut blev ett spinning intensiv pass med styrka, och tisdagen blev det cirkelfys/crossfit, igår vart det första afrondace, innebandy och avslutade kvällen med ett rejält styrkepass. har alltså haft träningsvärk hela veckan, men idag avbokade jag träningspasset som var tänkt.
men under dagen var det matte, och eftersom jag var nästan färdig bestämde jag och jenni oss för att gå runt sjön efter halva lektionen, och sen mötte vi upp anna och amanda på stan. amanda och jag gick sen tillbaka till skolan och åt lunchen, som inte var så populär enligt mig :) engelskan började vi upp med ett glosförhör, och fortsatte med gladiator efter röstning och eftersom inte vi hann se färdigt den kommer det fortsätta med den nästa vecka!
ikväll kommer jag försöka att få ihop lite på entreprenörsarbetet och föra över sakerna jag allt jag har på datorn till den externa hårdisken och imorgon lämnar jag in den över dagen!
/juliaklara

ja må hon leva!

FÖR ATT DET IDAG INTE ÄR NÅGON VANLIG DAG, UTAN FÖR ATT DET ÄR FINA JULIA PALMS 18 ÅRS DAG!  grattis till dig min fina vän, hoppas att du fick den dagen du förväntat dig och att allt blir bra i vuxenlivet kommer att vara bra :) du är fantastisk!
<3

it's written in the stars that shine above

åh, där var helgen över!
gårdagen spenderades hemma, hade en himla mysig hemma dag, och under lunchen skrattades det, jag älskar min familj. på kvällen åkte mamma och pappa till kusin cina och hade julgransutplundring, vilket betydde att jakob och jag hade en mysig syskonkväll. jag gjorde en riktigt god middag utav fiskpinnar och pommes :) sedan blev det en soffkväll med fångarna på fortet och sen my best friends girl.
sen blev det sängen, och nu försöker jag tagga upp mig inför matchen mot olofström i eftermiddag, och där ska jag spendera den mesta delen av dagen. åker hemifrån vid halv två och lär väl inte vara hemma förrän halv åtta tiden!
just nu saknar jag min stjärnsyster lite allt för mycket, varför bor du inte här hos mig? :) och snart lämnar hon sverige för ett år i usa, ett helt år utan att träffa dig någon gång! fy fan.
du är kärlek syster!

hold my hand

åh, där var första veckan avklarad.
rätt dålig uppdatering nu på ett tag, men varit så himla trött! i söndags ställdes klockan på tjugo i sex, fy för fasen! men vad gör man inte för att få träffa klassisarna igen :) tog mig till skolan och hade lite arbetsmiljö och säkerhet med agneta, svenskan var det grupparbete om romantiken för min del. efter skolan shoppade jag till mig en fin och skön tröja från monki, tog mig hem och klippte victor. drog mig till träningen och lät svetten rinna :) tisdagen blev en lång dag med mycket genomgång, ritade lite fina frisyrer med min jullebulle! mamma hämtade dator och saxar och skjutsade mig till gvg, så att jag inte skulle behöva halka mig bort mot stan allt för långt! mötte upp fanny tha shit och vi gick runt i lite olika affärer och försökte få tiden att gå, pizza var en god kvällsmat för dagen. vi mötte upp millan och åkte upp till teleborgs hallen och gick in gratis för att heja fram vipers till en vinst. var rätt så galen publik denna gången faktiskt, åkte hem och somnade gott.
onsdagen var det dags för uf igen, genomgång och enskilt arbete, åkte hem med en buss som tog en timme. kollade på lite film, och sedan skulle jag svettas med mitt fin fina lag åter igen. hem och sova efter att ha varit den segaste i laget för kvällen. torsdagen var det tråkig matte b lektion och ännu tråkigare engelska b lektion, men tur man har fina klasskompisar som livar upp dagen! åkte hem med tidigare buss, och grät en himla massa till step up 2 och 3!
idag åkte jag in till skolan vid tjugo över åtta och började skolan vid halv tio och fick reda på att jag sedan fick åka hem igen vid halv ett, helgen var välkommen! mös med annie och alle på donken och köpte 18 års present till fina julle! ;) <3
på söndag åker jag till olofström och spelar en himla massa innebandy och hoppas på att komma hem med lite poäng och kanske ett och annat poäng till poängligan (:
/ juliaklara

2010 i bilder!


RSS 2.0