ja må hon leva!

i torsdags fyllde stjärnan på bilden 18 år, i 17 år och 7 månader har vi funnits vid varandras sidor! hon är den mest sjuka personen jag känner, allt gör hon så jävla bra, olivia du är så jävla fantastisk! :D
från vaggan till graven, och du grattis i efterskott fina person! (;

if i could reach the stars, i'd give them all to you <3

jag glömmer aldrig bort vad du gjort!

haft en rätt så okej bra faktiskt, både inlämning och prov, rolig fredag liksom! :o efter provet åkte jag och kirrepirre upp till samarkand och kollade in det nya utbudet, var inte så roligt då vi båda var trötta, men mysigt var det!
ikväll blir det fotboll med farfar och lillebror :)

imorgon sitter jag antagligen på mitt rum i all den där ensamheten som man gärna har på valborg!7
/ juliaklara

idag sken poseidon!

ett inlägg för kungarna!
idag visade de att det går att förlora mot de blåvita änglarna på den gröna planen :)
2-0 mot kalmar känns rätt så fint en måndag som denna, när man väntat på en vinst sedan allsvenskan började för ungefär 5 veckor sedan :D men idag hoppas jag att allt vände, att det ska fortsätta i detta stuket, nu väntar jag på kanske en resa upp till gamla ullevi, liseberg och göteborg med familjen i sommar, och kanske ta mig ner till kalmar i nästa halva av allsvenskan? :D
jag kommer aldrig ge upp mit förtroende för detta gäng, de hänger på väggen, och jag njuter av synen på morgonen :D
vi har ju trotsallt 18 sm-guld, ut i europa har vi vatt, och även guld där har vi tatt!
all kärlek till änglarna (: <3

all by myself

att ligga och sola som man oftast tycker är skönt, tycker är jävligt tråkigt då är det fan fel! kan ju ha lite med att jag så fort jag har legat i solen denna veckan har sett ut som en kräfta och är mer än rädd, men ändå! :( har i alla fall hunnit med lite pingisspel i solen med både tobias, lillebror, daniel och papi :)
mysigt har det i alla fall varit hela dagen, även fast jag har varit trött och sur, blev en övningskörningsrunda upp till mormor och morfar för att träffa de, blev ett besök hos grannarna, är så jobbigt nu!

ikväll blir det mys med fanny tha shit ;)

under de sista dagarna av lovet måste jag plugga till det där jävla frisörprovet :( aja, går väl lätt igenom det några kvällar nu :)

bildbevis på tisdagens solning, kräftan eller nya patrick stjärna kalla mig vad ni vill :)
insåg nu att det såg mycket värre ut i verkligheten, blixten förstörde lite!

/ juliaklara


you're the only one

åh, vad glad jag är för din skull pilli plutt!
i onsdags tog en av mina närmsta vänner körkort, personen som gjorde mina tre år på bikupan fantastiska. min bästa vän matilda fält! kärlek flicka lilla <3

snart skiner poseidon!

att se ut som en kräfta har de senaste två och en halv dagarna varit mitt arbete :) att somna i solen när den tar som allra mest och utan solkräm bådar inte gott, såg ut som patrick stjärna när jag kom in, och värre blev det, kräftan kom fram, och ville knappt visa mig ute :D
men idag tog jag steget, med bikinibh åkte jag in till stan och mötte upp en fin vän vid namn anii ;) vi, eller vi och vi, annie gick loss inne på new yorker, utan plånboken med sig fick hon vänta med handlandet ;D men jag fick med mig ett linne hem i alla fall :D när annie lämnade mig och åkte hem, gick jag ner till mamma, där mamma inte var och väntade i två timmar, som egentligen skulle varit trekvart, tråkigt hade jag, men det är ju tur det finns sköna människor där ;) kom i alla fall hem, och fick lite mat i magen.
farfar kom och hämtade mig och vi åkte till rävemåla och kullbergplan för att se min modersklubb spela mot älmeboda/linneryd där axel spelar! visste inte riktigt vilka jag skulle heja på, men hovmantorp vann och vi kom hem med leende på läpparna :)
är det fint väder imorgon ska jag försöka få mig lite färg på ryggen, där jag inte är alls lika röd, mer åt det vita håller faktiskt ;)

mitt hjärta slår för det blåvita laget, änglarna på planen! vad som än händer kommer det inte sluta slå för de, har nu fått se fyra matcher som har slutat i förluster, vilket inte är så jävla kul! men allt kan inte gå bra.
änglarna <3

tonight's gonna be a good night!

jävligt bra start på ett hejdundrandes bra lov :)
vaknade bredvid fannsan som jag åkte in till igår, efter fika hos momo och mofa, träffa famo, fafa och lisbeth, promenad med anna, eddie och majsan och en runda till ikea med mamma och pappa :) tog kvart över nio bussen hem till anna och barnen, väntade in lillebror och åkte till kosta, för glasbruket, kontoret och outlet. gick till glasbruket och träffade papi och mattis och blåste oss varsin skål, alla utom majken, de ska bli ingraverade och en fin ny popcorn skål :D gick upp till annas och farfars kontor och hälsade på alla där :) sen blev det vänta på henke och sen lunch inne på outleten :D åkte hem efter att ha varit på bruket ännu en gång för att se pappa och mattis göra fina glas :)
sen dess har jag legat i solen ungefär, så jävla skönt!
dags att göra sig i ordning för att sedan möta upp alla tjejer förutom jojan och åka till murran för grillning med de bästa i hela världen! <3

if i could turn back time

så löd orden i huvudet igår, om jag kunde vrida tillbaka tiden ett år bakåt. att kunna se alla le, och inte ha ett djupt sår inombords. med så är det inte nu, nu har alla sår i hjärtat, det är inte så här det ska vara. vi är fulla av kärlek och alla älskar varandra, men vågar någon visa det då?
if i could reach the stars, i'd give them all to you - anna åhlström, en klippa i stormen!
att visa kärlek till de man älskar kan ibland vara jävligt svårt, men hon läste mig igår rakt igenom och fick mig efter många tunnor med tårar att le igen! :)
om si så där en halvtimme tre kvart, tar jag med mig min bästa vän till stan där det väntas lullande och biiiiio :)
det är påsklov och det är fullbokat, frisörplugg, mys med fastrar och kusiner, kosta för att blåsa glas med faster och kusiner, mys med fina vänner. en helt fantastisk vecka har jag hunnit planera på si så där två dagar ;D
Hold on, little girl, show me what he's done to you.
Stand up, little girl, a broken heart can't be that bad
/juliaklara

in glamourama tonight!

dagen blev kort men intensiv, istället för sovmorgon vaknade jag tidigt för att göra det sista svenska nationella, ett prov kvar sen är fan skiten över! blev färdig vid elva tiden, och gick till matsalen till fina vänner, och sen åkte jag hem. gick över till ph för lite färgning av hennes utväxt, fiiint! :D
ikväll är det träning, för hur ont jag än har i detta jävla knä, så ska jag träna!
imorgon är det fredag, och jag tar påsklov! ett fint jävla lov :)
på lördag tar jag med mig fanny in till stan för att kolla på bio, anting water for elephants eller hur många lingon finns det i världen? ;D
/juliaklara

den vackraste stunden i livet var den när du kom!

det är den absoluta favorit tiden på året!
skolan går mot sitt slut, det är sol, glajjorna på nosen, mys med fina vänner vid väggen på skolan, ingen klagar på någonting, det är glass i handen, finaste vännerna fyller 18 och det är partaj, myggen är på ingång, fåglarnas kvitter, kusinernas glada leenden!
och idag invigde jag och mina fina vänner våra dagar vid sjön med solen i ögonen och en glass, det ska helt klart vara fint!
helgen blev snörplig på något vis, mös helt ensam hemma med pluggandet framför ögonen i fredags för att i lördags morse åka till furuby vid halv nio och sen vidare till stan och bussen där ifrån till jkpg! i jkpg var det frisörmässa på elmia för fulla gubbar med mina tre favoriter. vi strosade runt i vår takt och bara mös, ett hål i örat följde med hem vilket är ömt och inte går att sova på rätt sida om nätterna, men fint i alla fall! lunchen blev en bamse på en parkbänk utanför elmia med solen i ögonen och våren var här :) åkte hem framåt halv sex och en trevlig bussresa väntade, kom hem och somnade snabbt :D söndagen spenderades på balkongen i shorts och linne och en tripp till bästis också där saxen kom fram :)
idag kom jag till skolan med en klump i magen, nationella i svenska och tal för halva klassen var det dags för! sist ut och jag var nöjd, bara en sak kvar i svenskan och sen är de nationella över och sen har vi bara ett prov kvar och sen är svenskan över.
idag är jag nog den stoltaste människan och systern på jorden om man inte räknar med den där personen i stockholm, för vår lillebror han den där bäbisen tog sitt mopedkörkort i eftermiddags och jag gillar att se honom med ett leende på läpparna en de han har haft den senaste tiden :) love to you!
ikväll tar jag med glajjorna till faster för långpromenad och massa skitsnack :)
och inte nog med det så fyller finaste MATILDA FÄLT 18 jävla år idag, fem år av kärlek! du har alltid funnits där för att stötta, världens bästa är du verkligen. hoppas att du får världens bästa dag, för du är värd det allra bästa, dock fick jag inte träffa dig, vilket suger rejält, men ett samtal fick det bli och fick dela några minuter av din dag med dig i alla fall :)
fina du, jag saknar dig <3
bästa vänner, kärlek till er <3

i've been touched by an alien.

åh, så var det en ny vecka med nya möjligheter! hoppas på en grym vecka, och en grym helg :)
helgen som varit har faktiskt varit en av de slappaste på länge, myst med mamma och pappa i soffan med god mat (;
igår gick växjös LAKERS upp till elitserien, rätt så grymt faktiskt och även modo tog sig en grym vinst mot mora med 8-1 :D vilket betydde att de nu ligger på elitserieplats, men vi får väl helt enkelt se om de håller sig kvar i högsta serien ;)
idag åkte jag återigen till skolan för skisser och talmanus, när jag kom väntades kvalitetstid med min fina och saknade vän fanny! vi mös på för fulla muggar och berättade massa som vi missat i våra liv under denna veckan :D
mina blåvita änglar hade också allsvensk premiär på gamla ullevi, vilket slutade i förlust. inte lika kul att gå och lägga sig ikväll, men känns rätt så bra att ha 2 studiedagar denna veckan :)
/ juliaklara

my heart is refusing me!

igår fick vi tillbaka alla dessa timmar vi var i skolan, under love actually! vilket betydde att jag hade ledig fredag :D även mamma var hemma och fixade inför kvällens bravader! var tvungen att städa rummet, då mamis jobbarkompisar skulle komma och hälsa på och kolla igenom varenda rum :) vid sju tiden ramlade en efter en in i huset, och roligt hade vi ;) vilka människor det finns asså!
under helgen ska jag bara slappa, då de två kommande studiedagarna på tisdag och onsdag faktiskt ska ägnas åt studier :o!
/ juliaklara

RSS 2.0