rest in peace!

nu är det snart dags för mamma, mostrarna och mormor och morfar för att säga hejdå och vila i frid till tant Ingegerd, någon som har varit med alla oss barnbarn sen vi föddes och någon som man alltid har sprungit upp till och lekt affär hos när man varit hos mormor och morfar!
hon dog efter en kort men jobbig kamp mot cancern, alla visste vi att hon en dag skulle försvinna ifrån oss!
det kommer nu alltid att kännas konstigt att vara uppe hos mormor och morfar och veta att Ingegerd inte finns där uppe så man kan gå upp och säga hej!
jaja, om någon timme kommer fia för att klippa sig lite och ikväll åker jag till fanny för att säga hejdå till världens bästa kompis som lämnar mig här i ensamheten! jag åker även dit för att klippa hennes mammas lugg!
dags för projektarbete :)
/juliaklara

i'm gonna miss you!

bruden, du får mig nästan att gråta när jag vet att om en vecka sitter jag här ensam, helt ensam! ringa dig kan jag ju alltid, men du kan inte komma hit i nästa sekund som du har kunnat det senaste året!
du har fått mig att må helt amazing, lite sura miner har det varit från min sida ibland, men de mesta delen av vår fantastiska vänskap har du tagit en jävligt stor plats i mitt hjärta! du har fått mig att inse att äkta vänner verkligen finns :)
så ikväll ska vi ta vara på tiden som vi har på oss och på torsdag eftermiddag kommer jag och kramar dig hejdå och kanske fäller en tår, för en sak är säker: JAG KOMMER SAKNA DIG!
<3

vem vill gå i ettan nu?

ja, vem vill det egentligen?
nu är året här, året som så många längtar efter, det sista skolåret förhoppningsvis :) igår gick vi igenom ladans dörrar första skoldagen för tredje gången, läskigt!
jag kommer aldrig glömma den där dagen vi började ettan, vissa av oss kände varandra, men hela salongen var helt knäpptyst och bara efter en vecka lät vi som kacklande höns och så har vi låtit sen dess :D nu ska jag ta vara på tiden jag har med mina fantastiska vänner i skönheten, för det här är de sista månaderna som vi ses nästan varje dag och jag kommer sakna mina brudar!
vi fick ingen mjuk skolstart igår, vi som ville ha fika och bara ta det lugnt och pratat om vad vi gjort i sommar :) vi började med uppstart med nya läraren stina i klassrummet där vi fick berätta om oss själva och lite så :) kramade lisa hejdå som igår flyttade upp till stockholm för sitt sista år på jb där :( sen drog det jävla igång alltså, introduktion i projektarbetet och det här kommer bli tungt, det jobbade vi med resten av dagen. idag fick vi jobba hemifrån och det är exakt vad jag valde att göra :) vid sju imorse tog jag mitt pack och cyklade upp till allhallen för lite träning :D i eftermiddag ska jag ta en promenad med världens bästa vän som på torsdag natt lämnar mig och hovmantorp för tre år i östersund och det hatar jag henne för, hon ska ju va här med mig! :( det betyder att vi inte kommer att ses förrän till min student i sommar, om jag inte får för mig att ta natttåget upp med en pulka i ena handen och åka lite pulka med henne i backarna i vinter :D
nehe, projektplanen kallar!
/ juliaklara

resten av ditt liv

fan vad livet är bra!
nu har jag varit hemma från världens bästa syster och huvudstaden i en hel vecka, allt går lite för fort och om bara en vecka sätter jag mig på bussen lite för tidigt och blir helt plötsligt en av klasserna på jb som ska ha det bästa året på länge!
jag lovar att innan jag börjar skolan igen ska det komma fram bilder från stockholm, och för hoppningsvis kommer det lite bilder ifrån när jag var hos tuan! :D
igår kom fanny hem igen, har inte träffat henne på mer än två veckor :( så hon kom hit och mös med mig hela kvällen och vi pratade mycket och om ingenting typ :D
imorgon tar jag, fanny och emma med oss tältet till kalmar för tre helt fantastiska dagar, rix på torsdag, veronica magggggggio på fredag, och världens bästa tjejer :D:D:D:D:D:D:D
/ juliaklara

RSS 2.0