julen är här och lyser frid på jorden.

igår var det julafton, och en riktig mysig sådan (: låg hela morgonen med magknip och vaknade till liv framåt halv tolv, då det var dags att ta tag i livet. vid ett åkte vi upp till familjen runslätt och åt julbord, kollade kalle anka, julklappsspel och en massa annat mys (: vi var hemma runt halv ett tiden och somnade gott med larmet på halv sju. det var inte lika lockande att gå upp vid halv sju idag, men helt klart värt det. jag kom hem med en tv rikare och lite pengar fattigare. kämpade och visade vilken innebandy spelare jag är och fick med mig den billigaste med mig hem (: pappa och jakob hittade två lite dyrare, och vi åkte hem med tre tv apparater med oss hem.
snart kommer mormor och morfar och då blir det kycklinggryta :D efter några timmar med invigning av nya köket åker mamma eller pappa och hämtar min fina syster i växjö och sen blir det en massa julklappsutdelning, som vi har väntat! även en skink smörgås ska vi nog kunna trycka i oss  innan sängen kallar (;
/juliaklara

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

det är jullov och har ägnat mig nu under morgonen med ansiktsmask och ska snart bege mig till farmor i 21 minus grader och mysa lite med henne :D har även under morgonen jobbat emot min fobi och satt igång elden i kaminen igen, plus poäng till jullan (; 
idag ska mamma gör julskinkan tills imorgon och förmodligen också göra om kolan som inte blev så bra när jag gjorde den i för går :p
imorgon ska jag och familjen äta julbord och förmodligen kommer även andersson's i och med att de åker ner och firar jul i malmö hos tobbe på sjukhuset. och vi hoppas att allt har gått bra för honom (: på fredag är det julafton och då åker jag och familjen upp till runslätt's och firar jul med de, och juldagen kommer världens bästa storasyster hem igen ;) då firar familjen ronnebring-jacobsson jul med mormor och morfar och annandag jul firar vi med farmor och farfar ;)
på måndag åker jag in till mellandagsrean och myser, där efter tar jag med mina favoriter hem till hovmantorp och myser till det (:
dags att gå till farmor för lite mat ;D

/juliaklara

för dig ska jag göra det tusen gånger om.

tog mig till bussen i -18 grader, väl i skolan var det ingen där mer än therese så hon och jag snackade på lite innan ellen, eve och annie trillade in och vi gick ner till tekniksalen och sen vidare in i salongen :) i salongen släckte vi ner tände ljusen, hällde upp julmust, åt skumtomtar, lussebullar och peppisar :D när alla hade anlänt började vi skriva och gissa vilka som hade gjort vilka pinsamheter :)
vi avslutade i klassrummet och sa god jul till agneta, annie och jag satte oss i soffan och väntade in magdansen och den andra dansgruppen, slut på det, och julmaten stod på bordet ;)
vi kramades och sa hejdå och alla gick åt skilda håll, efter en runda på stan kramades annie och jag hejdå på stationen innan vi satte oss på varsin buss.
hemma och mös ner mig i soffan framför pelle svanslös ;D
efter en stund hemma, kom mamma och gav mig sällskap, hon började med maten och satte mig i arbete med att slå in julklapparna till syskonen mina ;)
det är jullov och imorgon går jag ner till min fina farmor och myser med henne ;) <3
/juliaklara

there's a place for us

idag var vi tillbaka kastade till skolan, en helt onödig dag egentligen. mös och pratade om hur praktiken varit och sen var det helt plötsligt lite lunch, vi hann även med julkalendern på rasten, jag, annie och jullan! känns bra att ha de vid sin sida igen, visst saknade vi vår alle! svenskan pratade amra mest om vad som händer och att hon lämnar oss i maj, lite tråkigt faktiskt! :( slutade skolan vid halv ett tiden, julia och jag begav oss in till stan och jag köpte två av tre julklappar till mina fantastiska vänner! :) bussen gick hem, jag började med julkolan, och den blev ju sjukt bra faktiskt :D
nu följer jag nog med till jackes julavslutning och sen bär det av till allhallen, träning och julefika :D

imorgon börjar vi dagen med lek och avslutningsmys med fina skönheten och avslutar den med jullunch och ännu ett hejdå, men denna gång för tre veckors tid. känns jävligt tufft att behöva lämna de ännu en gång :( <3
/juliaklara

i saw you die in front of my eyes

söndag, och fyra veckors praktik är avklarat, imorgon är det åter igen skola och jag ser fram emot det. efter fyra veckor utan sina bästa vänner, ska jag kramas som bara den imorgon :)

idag har jag suttit framför datorn hela dagen och fixat med bloggen och pluggat en himla massa på svenskan och är äntligen klar, nu väntar jag bara på domen från min syster :D bakade nyss knäck med, hoppas de blir lika goda som sist (: ikväll blir det film och mys.
/juliaklara

RSS 2.0