you're fuckin' perfect

vem längtar inte tillbaka till att vakna upp med solen i ögonen, äta vattenmelon och frukt varje dag, att kunna gå och hämta ananas juice när man vill, hoppa i poolen, skratta åt kemal, äta god mat och spela kort varje kväll med de som står mig närmst om hjärtat? idag är en dag då jag gärna hade satt mig på ett flyg till ett varmare land med min fantastiska familj! (:
/ juliaklara

i'm still loving it

att ett lov där det har varit fullbokat hela dagarna kan vara slut så fort. känns helt jävla sjukt, men det är över och jag ska idag få träffa mina saknade vänner! (:
i lördags städade jag lite och rensade lite skor, sen var det dags att gå med ebba och mathildus till allhallen och kollade på herrarna en stund sen åjte jag med mamma hem och åt lite mat innan jag gick hem till faster och hennes familj och mös lite med sunes jul på tv:n. somnade lite smått bredvid faster innan jag gick hemåt igen ;D sen kollade jag på mitt feta grekiska bröllop!
under gårdagen var det mest taggning inför en lång dag/kväll i karlskona med mina galna tjejer ;D
och när man äntligen var hemma igen efter en tung match blev det storebror, och sen sängen (:
var helt klart behövligt att slippa gå upp klockan tjugo i sex idag asså, och nu måste jag börja göra mig i ordning! ;D
/juliaklara

änglarna från göteborg

och där kan jag säga att det äntligen är över! har varit en väldigt bra och rolig vecka med mycket skratt, men fan vad tröttsamt det blir. man märkte det på oss alla idag, att det har varit långa dagar! :) vi avslutade dagen med att fira av det med en pizza på linnéa och även där var det trötta ungdomar som skrattade mest hela tiden! måste ha varit ett av de bästa åren ;D
imorgon åker jag in till stan och möter morsan och kollar in det nyaste på grand samarkand, kanske blir lite fynd nu när det är rea! (: och om faster har kommit hem från stockholm ska jag försöka trycka in en dejt med henne och mysa som bara den :D <3
och måste ju säga att blåvitt imorgon lanserar allsvenskans snyggaste bortatröja (:

finaste stunden i livet var den när ni kom!

har nu klarat av en vecka med magkatarr och kan väl säga att jag i alla fall är frisk ifrån det, men vaknade i söndags upp med en liten förkylning som igår inte längre var liten! tog mig i alla fall upp, tog tåget till kalmar, väntade några timmar, klippte patrik och blev godkänd, slingade eve, trassel säger jag bara :) åkte hem och sov gott på tåget! bb, stod på schemat efter en timme hemma :) somnade gott och gick upp jobbigt tidigt för att veta att det är lov, tog mig upp även idag och mötte upp julia och cyklade till innebandyskolan :)
även imorgon är det dags för innebandyskolan och sedan klippning av en lite pojke, hampus :D sedan är det kickboxning med emma, och sedan innebandy igen ;D och på torsdag är det sista dagen på innebandyskolan :) däremot känns det skönt att få några dagars ledigt! på fredag hoppas jag att jag kan få en liten dejt med min faster och förhoppningsvis mina kussar :)
ett ord för er är kärlek!
även ett stort grattis till er mamma småttingar, grattis fina faster :D <3

pain

jaha, och där låg jag hemma med en fin magkatarr! :(
i måndags var det alla hjärtans dag, som som vanligt var väldigt överdrivet. men det sket vi i, och gick istället och fikade på skåres. vinkade sedan hejdå till mina vänner, och gick till 218 och åkte bussen hem med mosen gosen (:
fick mat och fika hemma, och sen var det dags för träning. skönt må jag säga :D
igår var det avslut på love actually, fy fan vad skönt :) dock hade magkatarren gett mig ett spratt och jag bröt ihop under dagen. var sammanlagt i växjö i 12 timmar igår, och gjorde bland det värsta jag vet. redovisa muntligt men jag hade ett bra stöd från lärare och kompisar! det känns bra att har fått nya hur jävla bra kompisar som helst ;)
idag bestämde jag mig för att få vara hemma och vila upp mig, och hjälper det inte kommer jag inte röra mig ur fläcken imorgon :D är i alla fall glad att ha disney channel, och har nu kollat på både luftens hjältar och knatte, fnatte och tjatte (:
/juliaklara

so if you're to school for cool

jävligt usel dag, usel helg!
skulle ha kunnat börja skrika åt allt som hänt under denna jävla dag. skulle gått på innebandy i växjö idag, blev inget med det och får helt enkelt vänta med det till den 20 mars och får se om man har några money kvar efter en helg i stockholm hos sin galna syster! har legat i min jävla säng och den där jävla fotöljen där nere hela dagen, har inte orkat göra något med livet då jag varit så sur!
mamma kom hem och gjorde livet mycket bättre, alltid skönt att ha henne hemma :)
igår åkte jag till ryd hela jävla eftermiddagen, höll på att spy på mitt lag innan vi kom iväg. då det inte finns bilar och inga kollar det innan vi åker, att det sen blir ännu mera strul! kom i alla fall fram en halv timme innan match, skönt! gjorde två riktigt bra perioder och är stolt över mina flickor, men vad fan hände i tredje då? åkte hem och var ursvulten, väntade på att maten blev färdig, fick efterrätt och det var dags för mello!
imorgon hoppas jag nästan på att förkylningen bryter ut då näsan nyser då och då och huvudet är tugnt som en sten! det är ju alla hjärtans dag imorgon coh det ska jag fira med en hejdundrandes träning!
/juliaklara

so raise your glass

sjukt party sugen, fast ändå inte? :o
vill förfesta med mina sex fina, gå till ett party som inte ballar ur. men på samma sätt pallar jag inte, vill mysa med mina sex fina till en film, med snickersglass i en tallrik och skratt åt alla dessa sjuka minnen tillsammans. och varför inte ta en tripp till trumme? :)
aja, sjukt opepp på att bli sjuk nu, har ju fan en viktig match på lördag och måste spela och krossa annabanana :D men det är väl min tur nu, jakob ligger här med feber, och de flesta andra är sjuka! gick i alla fall till skolan idag med sprängande huvudvärk, med tron om att klara av engelskan, men kunde inte koncentrera mig på ett jävla skit, så smet lite tidigare och åkte med mami hem :D 
la mig i sängen, somnade gott och vaknade en och en halv timme senare :)
/juliaklara

all i need is you

kände bara för att blogga en snabbis!
huvudvärken har idag suttit i en hel jävla vecka, vad fan vill den mig? det har i alla fall jag avreagerat med ett trippelträningspass i ungefär tre timmar, och var inte det skönt så säg? skönt, men jävligt tufft och jävligt jobbigt. och rekomenderar ingen att någonsin göra det :) jag kommer nog att välja bort ett pass, och jag vet inte vilket, då båda är jävligt bra sätt att avreagera sin ilska, och bra för kroppen! och innebandyn försvinner aldrig ur min veckoplanering! ;D

i alla fall slut tjatat om träning, känns som om det är den här bloggens största ämne, men det får ni allt ta (:
jag kommer vila hela kvällen och någon extra timme imorgon på morgonen, för imorgon tar jag faktiskt kvart över tio bussen in till stan och möter upp min fina amanda, ifall hon inte har smittat mig :o har en jobbig och tråkig engelska lektion med litteratur på schemat och sen åker jag hem och antingen tränar sok och möter upp min bästa vän för att säga hejdå, då hon lämnar sverige för thailand i tre fucking jävla veckor :o eller så tar jag en promenad och kanske en biltur i samhället, så ni kanske ska hålla er inne ;D
/juliaklara

du ska aldrig nånsin se mig gå

hejsan hoppsan!
idag är en sån där dag då jag inte ville gå upp ur sängen, hör vinden i taket, och allt bara suger. när jag väl hade hoppat upp ur sängen ville jag bara gå tillbaks och somna om i några timmar till :) jag gick i alla fall till skolan även idag, blåste iväg till bussen med hannibal och blev himla blöt om fötterna :( blev ännu lite blötare när jag gick till matsalen, och ännu blötare när jag gick till stationen!
tog mig ett fotbad när jag kom hem och sen tog mamma och jag tag i mitt rum, och nu är det kliniskt rent, ramarna till mina svartvita bilder sitter uppe utan bilder, och min kalender med snygga killar som denna månaden hade eric saade som snygging sitter också uppe! :D
och förresten så åkte både fotölj och skrivbord ut igår och magnet tavlan idag, och in kom en röd soffa, färgklick ja visst! ;)
/juliaklara

genom eld, bara för ikväll

tyckte att det idag var dags för ett nytt blogginlägg :D
denna veckan har gått ganska fort tycker jag nog, på måndagen fortsatte vi med vårt projekt (love actually), gruppen är grym och tycker det här börjar bli ganska så roligt nu när det går bra, tisdagen var vi lediga, men hela dagen ägnades åt att göra färdigt entreprenörskaps arbetet, blev färdig med det, dansade lite zumba och hade styrka. onsdagen var det åter dags för projektet, josefin, jag och amanda kämpade på medan de andra var på magazinet och letade saker till redovisningen!
slutade tidigt och tog mig hem, tränade kickboxning vilket var en ny erfarenhet och skitkul, väntade en stund och träffade nya tränaren och tränade lite till :D torsdagen hade jag min första sovmorgon på länge, vaknade med huvudvärk och somnade med huvudvärk efter många många dh avsnitt :D fredagen var det också en massa projektarbete, vi blev klara med häftet till redovisningen och påbörjade vår moodboard, idé sprutan herself :) tog mitt pick och pack bort till nuna för att få en efterlängtad ansiktsbehandling, och köpa mig en ny foundation :D
idag har jag däremot ägnat min tid åt mina föräldrar, åkte med de till emmaboda, kollade på soffa, kalmar och ikea, kollade på soffa, kalmar city och hälsade på din frisör, och saknade de ännu lite extra, åt lunch, köpte doppresent till oliver, åkte och kollade på ännu mer soffor :) hem igen!
imorgon går jag på dop, lille oliver, en ny syssling är kommen för en tid sen och nu är det dags för ett dop! sen ska jag städa resten av dagen!
/juliaklara

wonderful

hur underbart var det inte att vi i fredags fick reda på att vi skulle vara lediga idag? (:
började med att göra frukost, sätta igång dh, börja plugga, blev färdig med pluggandet efter en god lunch, kollade några oth-avsnitt och började dansa zumba (: tröttnade på zumba och ska nu börja träna styrka. sen tar jag hand om min kropp, med en lång dusch, ansiktsmask och fotbad :D
kärlek till lovdagar!
/juliaklara

RSS 2.0