it goes round 'n round!

åh, stockholm levererar :)
har haft världens bästa start på veckan, hamnade i lägenheten i måndags klockan elva på kvällen efter en jobbig och lång helg! i lördags hade vi middagsbjudning, pappas kusse cina och jonas, catta och valpen tittade in på grille och annat gott :D det blev en ganska lång kväll och vi somnade gott!
i söndags morse gick jag och min fina vän fanny ut och gick vid halv tio tiden :) senare på eftermiddagen åkte hela familjen mot öland och thias och hellan och hela deras fina familj, även där var matthias broder jonas och tuas mami kicki (; det var även då en ganska sen kväll med grille vid hamnen :D hela familjen vaknade upp glatt och spelade lite badminton :D frulle blev det och alla vaknade upp en efter en :) sen blev det hem och packa och vid fem tiden gick bilen mot huvudstaden!
i tisdags fick vi oväntat besök även då av cina, men denna gången var syssling linn med och de ville följa med oss till skansen för att hälsa på djuren och hoffe! :D HOFFE OCH ERIC ÄGDE SCENEN OCH VI ÄGDE SOLIDENS PUBLIK! (:
i onsdags blev det city efter sura miner, ett par nya jeans kom till min resväska och en ny inpackning eftersom mitt hår fick kommentarer  av mamma om att det var torrt! :)
idag åkte vi med färjan till åland och sen tillbaka till stockholm igen, solen sken på oss och det var fridens, men jävligt långtråkigt!
imorgon ska jag och lillebror leverera på grönan och äga  alla karuseller :D:D:D:D
/juliaklara

i'm a highway man

hejsan hoppsan!
igår åkte hela lustiga familjen till halmstad för en heldag och det var verkligen en lång dag! :) hälsade på syster, daniel, skatten i magen och daniels föräldrar. riktigt fint var det, låg precis vid havet gjorde stugan, det var lite värme i luften och god mat :) vi bjöds på kall fläskfilé och färsk potatissallad, efter det blev det glass med färska bär, chokladsås och lite marränger :D frammåt eftermiddagen drack de vuxna kaffe och vi saft och så bjöds vi på morotskaka och småkakor :) när klockan blev fem åkte vi till frösakulle till mammas chef för att kolla hur han bodde, låg också riktigt fint och även där bjöd han på fika, fick mig ett wienerbröd :) sen var vi ute på en promenad med hans hund diesel och kollade alla fina stugor i området :D
vid åtta åkte vi hem och jacke och jag somnade gott i bilen på väg hem :)
/ juliaklara

boys don't cry

ja, vad ska jag säga! vad har hänt sen sist?
sen karnevalen har det hänt mycket, jag har jobbat min sista sommarjobbsvecka och har nu mitt sista sommarlov forever liksom! samma helg som jag fick sommarlov tog jag mitt pick och pack ner till kalmar och min helt fantastiska vän tua! vi skrattade hela dagarna och jag bara njöt av att få vara med min bästa kompis för sista gången på ett år! jag tog vara på tiden samtidigt som jag låg där sjuk och trött :) hälsade på camilla på den nya salongen, och det kan bli bra samtidigt som jag fortfarande inte vet vad jag tycker och tänker! (: på söndagen stod även då solen på himmeln och vi sprang ner till havet för att njuta av det och hon fick även i mig i badet, fy fan vilken pain ;D på måndagen kom mamma, pappa, jakob och tobbe och hämtade mig, vi åkte mot ikea, en fika fick det bli och sen åkte vi vidare mot möllstorp och andersson's, vädret var ju inget att hurra för så det blev mat och sen marknad i färjestaden! åkte hem efter lite grille :D
sen låg jag hemma hela veckan till och med torsdag då åkte jag in till stan för att mysa med fina annie som har tagit körkort :) vi körde upp till samarkand och lullade runt lite, sen tog jag bussen ner till stan för min sista teorilektion, sen kom jag hem och fick i mig lite kebab och mös till himmeln är oskyldigt blå med lillebror och tobias! somnade gott och vetande om att ullared väntade morgonen efter, åkte runt halv tio, tio!
lördagen kom världens bästa fanny, som jag saknat denna människa :) på kvällen åkte vi ut till sandstan och mös med fina människor, vaknade sent och behöll pyjamasen på till fem :)
igår var fina matildaf här och mös, lagade oss egengjorda köttbullar och egen gräddsås, fan vad fint :) spelade lite pingis och sen tog hon bilen hem igen!
idag tittar solen äntligen fram igen och jag ska snart springa ut till solsängen och där ska jag ligga förhoppningsvis till solen går ner igen :D
/juliaklara

jag hugger i sten, men jag tror att jag sakta börjar se en kontur!

åh, vad det har hänt mycket sen sist!
jag har slutat tvåan, och även denna skolavslutning slutade i en massa tårar. vår underbara lien, lämnade oss i ett hastigt besked! så nya lärare även till trean kommer det bli, och det är ju inte riktigt det man vill ha!
skolan slutade alltså, hade några dagars lov, sen slutade jakob nian och vi var i kyrkan för skolavslutning, vad fina de var allihopa :) ja, och sen efter den helgen började jag sommarjobba på lingonet, har haft två helt perfekta veckor, så nu har jag gått in på min sista :D
under första veckan, där på fredagen fyllde fina lillebror 16, även samma dag som vi skulle fira midsommarafton! dagen innan midsommar var vi på träningsläger på 26:an! det var en lång kväll då jag nästan somnade på bordet :) gick hem och tvingade mig upp på midsommarafton för att träna. sedan sjöng vi, mamma, pappa, jag, mia och uffe, sjöng för lilla jakob :) det var fix hela dagen kändes det som, alla gjorde något hela tiden och vid ett kom alla fina vänner :) och jag hade världens bästa dag/kväll/natt, att veta att man har sådana underbara människor runt omkring sig hela tiden är fan fantastiskt :D det blev alltså en hel helg med ett fantastiskt gäng!
sen var det jobbarvecka igen och påbörjning av mina teorikurser, har klarat två av sex, proud! :D
fredagen påbörjade vi karnevalshelgen, fan vad man har längtat efter denna helgen, i hela tre år :) och nu ska man behöva vänta i tre år till, sådant suger ju lite! men jag hade världens bästa helg, i fredags var det fotboll, veteranerna mötte lessebos, och hovet vann med 4-1 :D sedan blev det grillat med midsommargänget at ours och en tripp till öltältet, vilken jävla hetta och fy fan vad kul :) i lördags vaknade man i en lagom bra tid, gjorde mig i ordning för marknad och gött godis köptes, sen fick man i sig mat och körde ner till ip där vagnen väntade! där var vi i en timme innan tolvan åkte sin långa väg till gökaskratt, jag ångrar inte för fem ören att jag valde att vara i karnevalsekipaget det här året, för fan vad kul det var, rösten var väl inte i rätta skicket efter och svettig var man, men vad gör man inte? (: när vi kom till göka hoppade de flesta i sjön, och det var skönt :D det blev hem en snabbis och göra sig i ordning igen, mat och ner till göka för sommarrevy och prisutdelning, 12:an hamnade på andra plats ;D sen var det hem igen och vänta in emma, sen var det öltältet till 2, det är det allra bästa med karnevalen, att träffa alla dessa underbara människor som man inte träffar så jävla ofta längre :)
jaja, helgen är nu över och sista jobbarveckan är påbörjad! imorgon är det ännu en teorilektion, och jag har suttit med näsan i boken i eftermiddag :)
ibland är jag nog inte ensam om att fråga mig själv, varför skriver jag alltid låttexter som rubrik. så här kommer mitt svar, vissa lyssnar på musik för att lyssna på musik. men så är det inte för mig, musik är mitt liv, jag älskar att sitta hemma och sjunga, och musik får mig att slappna av, jag mår alltså bra av musiken! musiken är mitt liv :)
/ juliaklara

RSS 2.0